SenLights

Contact

Als u geïnteresseerd bent in koop van een van de lampen of ontwerp en uitvoering van een variant van een lamp, nieuwe lamp of lichtinstallatie, neem dan contact op met Jan Senhorst.

T | +31 (0)622475832
E | info@senlights.nl

 

 

 

 

 

 

 

SenLights

Zonder licht geen leven. In een verlangen naar antwoorden zijn dit werktuigen die de aard van de kosmos onthullen. Voertuig voor de vele fotonen tussen de wereld en onszelf. Als boodschappers tussen onze zielen. Zodat wij in elkaars ogen kunnen zien wat onze dromen zeggen. Geef licht en wordt verlicht. Draag het vuur.

SENLIGHTS ontwerpt en maakt licht, lichtinstallaties en lampen. Zo veel mogelijk met verzamelde materialen en componenten die overbodig zijn geworden in hun eerste toepassing maar nog steeds waardevol zijn en in een lamp een tweede levenscyclus krijgen. Materialen die kwaliteiten bezitten uit verschillende werelden en disciplines, gecombineerd tot een nieuwe lichtgevende functie. Met licht dat activiteit en leven mogelijk maakt, dat aanzet tot associaties die ons verder brengen en optillen.

Alle lampen zijn zowel product als prototype en kunnen gekocht worden of tot inspiratie voor een opdracht leiden. Alle lampen kunnen ook op maat in andere varianten met andere lichtbronnen ontworpen en gebouwd worden. Dat kan ook zijn afhankelijk van de beoogde locatie voor de lamp en het gewenste licht of beoogde sfeer of functionaliteit.

De lampen kunnen in alle mogelijke configuraties en afmetingen worden ontworpen; hangend, draaiend, in clusters, staand, liggend. Alleen de zwaartekracht is hierbij een beperking. Alle lampen kunnen desgewenst voorzien worden van een soundscape. De prijs van een lamp is altijd op aanvraag want inclusief transport en montage en daardoor afhankelijk van de locatie en fysieke omstandigheden.